Pasqyre Profesionale Me Ndricim Bellissima

Krahasoni

4,800 Lekë

Pasqyre Profesionale Me Ndricim Bellissima 5056-Imetec

PERSHKRIMI:

Pasqyra me ndriçim Imetec Bellissima Perfection Beauty Mirror është një mjet veçanërisht i gjithanshëm.

Lejon aplikimin, me thithje ose të fiksuar, në pasqyra të mëdha dhe mure vertikale ose mbështetëse në sipërfaqe horizontale.

Falë sistemit special të integruar të magnetit të lëvizshëm Up & Down, pasqyra mund të ndahet lehtësisht nga baza e saj dhe të aplikohet gjithashtu në sipërfaqe metalike.

Pasqyra profesionale Imetec Perfection Beauty Mirror ju lejon të merrni rezultate perfekte falë lentës së fokusimit, sistemi ekskluziv i projeksionit të dritës i krijuar për të siguruar ndriçim ballor homogjen dhe të synuar në fytyrë, pa shpërndarje anësore në zonat e hijes.

Ndriçimi i veçantë rrethor natyral i bardhë LED gjithashtu lejon një pamje realiste të rezultatit pa ndryshuar ngjyrën e çehrës dhe nuancat e make-up-it.

SHOPPING CART

close