Pasqyre Muri

3,000 Lekë

Pasqyre Muri fi

PERSHKRIMI

Dimesion 1m x 36cm
Dizanjo elegante dhe moderne
Kornize gold me trashesi 20 cm
Pasqyre e paste dhe e qarte

SKU: 91785466 Category: Tag:

SHOPPING CART

close