Pasqyre Monitoruese Per Femijet Ne Makine Baby Miror 360 xl

2,600 Lekë

Pasqyre Monitoruese Per Femijet Ne Makine Baby Miror 360 xl

PERSHKRIMI:

Instalim i shpejtë dhe i lehtë. Pasqyrat tona per femije jenë të lehta për t’u instaluar në sediljet e makinës ose kamionit tuaj në më pak se një minutë!

Rrotullim 360 grade ku ju mund ta vendosni ne cilin kend te deshironi.

SHOPPING CART

close