Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, sergjen metalik, tharës avulli, orë digjitale, 6500K, 4 mm, 100×70 cm 224089

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

23,226 Lekë

Pasqyrë me ndriçim LED, kornizë alumini, sergjen metalik, tharës avulli, orë digjitale, 6500K, 4 mm, 100×70 cm 224089

PERSHKRIMI:

Kjo pasqyrë i shton veçantinë ambientit të shtëpisë suaj. Në brendësi të saj është integruar ndriçimi LED I cili i shton funsionalitet kësaj pasqyre. Paketimi përfshin të gjithë elementët e nevojshëm për montim të thjeshtë dhe të shpejtë. Risia e pasqyrave ne Megatek vjen me opsionin e Tharëses së avullit, i cili ju mundeson reflektim te qarte edhe kur pasqya eshte e veshur me avull.

 • Gjerësia : 100 cm
 • Lartësia : 70 cm
 • Lloji i ndriçimit : LED
 • Tensioni : 220 V
 • Nevojitet montim : Jo
 • Përmban sergjenë : Jo
 • Mënyra e ndezjes/fikjes : Me prekje
SKU: 11633416 Category: Tags: , , , , ,

SHOPPING CART

close