Parfum Tom Ford Oud Wood

16,600 Lekë

Parfum Tom Ford Oud Wood

Esenca e guximit, joshjes
Nje perberje e pyejeve ekzotike, duke perfshire oud te ralle, dru sandali, ereza lindore dhe qelibar sensual

• 100 ml

Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close