fbpx

Palma v.42 h.110 331794

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

4,000 Lekë

Palma v.42 h.110 331794

PERSHKRIMI:

Palma e njohur zakonisht si palme me erë, është vendas në pyjet malore subtropikale dhe të butë të Kines, me një trung të vetem të mbuluar dendur me fibra të ngjashme me flokë nga fletët e vjetra të gjetheve. Nga pjesa e sipërme e trungut, gjethet e gjelbër të errët të palmave në formë te crregullt shtyhen nga të gjitha drejtimet në një formë që i ngjan një mulliri ere.Në Kinë, fibrat nga trungjet e pemëve të pjekura janë zhveshur për gërshetim në një litar dekorativ të kërpit ose për të bërë fshesa, mjete ose rroba.Jepi gjalleri ambientit tuaj me kete palme te mrekullueshme.

  • Emri shkencor : Palm
  • Ekspozimi : Eshte bime e ambjenteve te jashteme
  • Ujitja : Terreni mbahet I lagur por duhet te evitohen ujitjet e teperta ne dimer.
  • Terreni : Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
  • Ushqyesit – NPK : Gjate periudhes se rritjes, bima ushqehet cdo jave me pleh specifik
SKU: 43825255 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close