-56%

Ngrohese Quartz Heater QT-82

5,500 Lekë 12,460 Lekë

Ngrohese Quartz Heater QT-82

PERSHKRIMI:

E përkryer për hapësirat e banimit, punëtoritë, garazhet dhe zonat me rrjedhje ajri dhe rryma.
4 tuba kuarci.
Mbrojtja automatike e këshillimit.
Termostat i rregullueshëm.
Me dorezë portative.
Me lagështues.
Me ventilator turbo.
Me rrota universale.
220-240V~/50-60Hz.
Fuqia: 2000 W.
Përmasat: 66.5cm x 63cm x 16cm.

 

SKU: 32551869 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close