-55%

Ngrohese Gjoksi Dhe Shpine HP Relax With Sand 40×35

Availability:

Out of stock

7,950 Lekë 17,500 Lekë

Out of stock

Ngrohese Gjoksi Dhe Shpine HP Relax With Sand 40×35-16092

PERSHKRIMI:

Për një rehati përshtatet automatikisht ne zonat e aplikimit me temperaturën e zgjedhur: gjoks, shpinë, shpatulla dhe këmbë.

Fiket automatikisht pas 3 orësh.

Material i butë i perbërë nga mikrofibra, që lahet, antialergjik.

Telekomandë dixhitale me 5 cilësime të temperaturës dhe ngrohje të shpejtë.

SKU: 43513529 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close