-54%

Ngrohese Fan Heater Eco Ceramic Compact

Krahasoni

9,350 Lekë 20,300 Lekë

Ngrohese Fan Heater Eco Ceramic Compact-4033

PERSHKRIMI:

Ngrohëse lëkundëse me teknologji qeramike që konsumon më pak.

Teknologjia qeramike: Nxehet me shumë efikasitet dhe shpejt.

Teknologjia: Konsumi i energjisë 35%.

Difuzion uniform i nxehtësisë.

Struktura e tij dhe trupi lëkundës lejojnë shpërndarjen e njëtrajtshme të nxehtësisë në mjedise deri në 70-75 m³.

Është i qetë në të gjitha kushtet e përdorimit dhe ka 6 funksione të temperaturës: ajër i freskët për verën, i ngrohtë, shumë i ngrohtë dhe shumë i ngrohtë për periudha të ftohta.

SKU: 25324993 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close