Ndricues I varur HACI, E27, 1x40W, metal/Lin, D. 30 x H. 44 cm 830321

4,490 Lekë

Ndricues I varur HACI, E27, 1x40W, metal/Lin, D. 30 x H. 44 cm 830321

PERSHKRIMI:

Nëse ambjenti juaj i banimit ka karakteristikat e një ambjenti modern ku mbizoterojnë kryesisht ngjyrat e forta , të ndezura dhe linjat e drejta , ajo që ju kerkoni është një element të vetëm i cili do të mireintegrohet dhe do ta qëtesojë atmosferen dhe do të ndryshoj totalisht pamjen e ambjentit tuaj të banimit zgjidhni ndriçuesin e varur Gerbera ngjyrë të bardhë.

  • Lloji i portollambës : E27
  • Fuqia : 1x40W
  • Materiali : metal/Lin
  • Përmasat : D. 30 x H. 44 cm

 

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close