fbpx

Ndihmese per ecje me palosje (34-46)x53xH (77-95 )cm)Pesha max.100kg 28443

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

6,480 Lekë

Ndihmese per ecje me palosje (34-46)x53xH (77-95 )cm)Pesha max.100kg 28443

PERSHKRIMI:

Keni lënduar këmbën? Ndoshta jeni më pak i sigurt-shpejtë se dikur ? Cilado qoftë arsyeja, ju keni nevojë për nje ndihmëse.Ky produkt është ndihma më e mirë .Lëvizshmëria qe ai siguron, stabiliteti dhe mbështetja e plotë me anë të një kornize metalike ju lehtesojne jeten.Korniza ka katër pikat e kontaktit dhe siguron pavarësinë e plotë të lëvizjes për njerëzit me lëvizshmëri të kufizuar.

 • Lloji artikullit : Ndihmese per ecje
 • Marka : Mobiak
 • Numri i Modelit : 0809396
 • Materiali : Metalike
 • Përmasa : (34-46)x53xH (77-95 )cm)
 • Pesha maksimale (kg) : 100

SHOPPING CART

close