Ndenjese sigurie per femije

3,500 Lekë

Ndenjese sigurie per femije FI

PERSHKRIMI :

E pershtatshme per foshnje dhe femije deri ne 12 vjeç.Universale, e levizshme, e pajisur me rrip mbeshtetes dhe jastek perforcues per femije.E bute dhe e rehatshme per femijet tuaj.
Pershtatet sipas lartesise se femijes tuaj.Vendi I rripit te sigurimit per t’u pershtatur me rripin origjinal te makines.
Dizenjuar enkas per sigurine e femijes tuaj.

SKU: 97759133 Category: Tag:

SHOPPING CART

close