fbpx

Motorr pompe uji me 4 kohë LONCIN, 1.5″, 97CC, 40ZB21-1.2Q/LC152F 84328

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

23,500 Lekë

Motorr pompe uji me 4 kohë LONCIN, 1.5″, 97CC, 40ZB21-1.2Q/LC152F 84328

PERSHKRIMI:

Pompat me lëndë djegëse janë efikase, me rendiment të lartë dhe lehtësisht të transportueshme. Konstrukti i pompës mundëson punimin pa problem dhe në ujë të papastër.

  • Tipi : Motopompë
  • Diametri në dalje : 1.5″
  • Modeli : Me 4 kohë
SKU: 53672923 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close