Motorr pompë uji, GTL, 1200W, 8 m³/h, H: 30 m, 8 m, 0.95 lt, benzinë mishell, 7.5 kg 801864

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

13,500 Lekë

Motorr pompë uji, GTL, 1200W, 8 m³/h, H: 30 m, 8 m, 0.95 lt, benzinë mishell, 7.5 kg 801864

PERSHKRIMI:

Pompat me lëndë djegëse janë efikase, me rendiment të lartë dhe lehtësisht të transportueshme. Konstrukti i pompës mundëson punimin pa problem dhe në ujë të papastër.

 • Tipi : Motorr pompë
 • Modeli : Me kater kohe
 • Fuqia : 40.2cc
 • Lartësia max : 25m
 • Thithja max : 6m
 • Prurja max : 8m³/H
 • Diametri në hyrje : 1″
 • Materiali i pompës : Alumin
 • Temperatura max e ujit : 35 °C
 • Temperatura e punës : 40 °C
Motorr pompe uji 1 Motorr pompe uji 2

SHOPPING CART

close