Milkshaker e rikarikueshme per shishet e qumeshtit te femijes

Krahasoni

2,500 Lekë

?Portabel Rechargeable Milk Shaker eshte nje shaker automatik i shisheve te qumeshtit per femije.

PERSHKRIMI :

?Me rrotullim 360 grade ,tund pluhurin e qumeshtit ne menyre te barabarte
?Qumeshti ka shije me delikate dhe femija e thith me lehte.
?Me 3 nivele te cilesimeve te kohes ( 1 klik -1 minut ,
2 klik -2min dhe 3 klik – 3 min ).
?Me bateri te rikarrikueshme me kapacitet 1200 mAh.
?Hapje te bute ne forme unaze prej silikoni eshte e pershtatshme per shishet e qumeshtit me diamet 53-75mm.

SHOPPING CART

close