Mikser Dore Hand Mixer 300W

4,872 Lekë

Mikser Dore Hand Mixer 300W-BP301

PERSHKRIMI:

Mikser dore elektrike ideale për rrahjen e vezëve, brumosjen dhe përzierjen e kremrave dhe ëmbëlsirave.

Karakterizohet nga 5 shpejtësi dhe funksion turbo,për brumëra më të qëndrueshëm.

Produkti përfshin tela rrahese dhe grepa për brumosje, si në çelik inox ashtu edhe me gjatësi 20cm, ideale për brumëra të butë dhe të shkumëzuar.

Ato mund të hiqen duke përdorur butonin e lëshimit të rrahjes dhe mund të lahen në enëlarëse.

SKU: 87578856 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close