Mikser Dore Hand Mixer 150W

2,856 Lekë

Mikser Dore Hand Mixer 150W-BP300H

PERSHKRIMI:

Mikser dore elektrike e lehtë, ideale për rrahjen e vezëve dhe përzierjen e kremrave dhe ëmbëlsirave.

Përzierësi ka 5 shpejtësi të përzgjedhshme dhe ofrohen një palë tela inoksi për rrahje dhe përzierje.

Telat mund të hiqen duke përdorur butonin e lëshimit të rrahjes dhe mund të lahen në enëlarëse.

Dorezë ergonomike për kapje të lehtë.

SKU: 76343525 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close