Mikrofon Neuman TLM102

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Mikrofon Neuman TLM102

PERSHKRIMI:

Ne zhvilluam TLM 102 si një talent universal për regjistrime vokale dhe instrumentale.
Shenjimi i tij i akorduar imët, veçanërisht thekson zonën prej 8 deri në 12 kilohertz, e cila është thelbësore për zërat njerëzorë. 
Regjistrimet marrin një elegancë të butë e cila është tipike për mikrofonët e diafragmës së madhe.
Zëri merr një prani fisnike në përzierjen e përgjithshme. 
Ka një ndarje natyrore, organike midis vokalit dhe kitarës suaj akustike, për shembull. 
Sidoqoftë, TLM 102 mbetet i lehtë për tu trajtuar dhe merret me mjeshtëri me bashkëtingëlloret 
Ai ka një mburojë të integruar pop.
TLM 102 gjithashtu përpunon vëllimin ekstrem dhe kërcen në dinamikë pa shtrembërim. 
Kjo e bën atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdorimin e ampeve dhe baterive me zë të lartë. 
Riprodhon nivelet e presionit të tingullit deri në 144 dB (p.sh. boritë shumë të forta në një distancë prej 10 cm) me një qartësi të madhe.
E hapur, e detajuar, me bas të fuqishëm dhe treshe të rafinuar.
Seria jonë TLM punon me një fazë të prodhimit pa transformator. 
Kjo do të thotë: një tingull i pastër dhe i drejtpërdrejtë, shumë "afër" burimit akustik dhe një transmetim i fuqishëm i basit deri në frekuencat më të ulëta. 
Faza e tij e prodhimit pa transformator gjithashtu e bën mikrofonin rezistent ndaj fushave elektromagnetike dhe minimizon humbjet e transmetimit.


SHOPPING CART

close