Mikrofon Km 184 mt

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Mikrofon Km 184 mt

PERSHKRIMI:

KM 184 është një mikrofon i kondensatorit të diafragmës së vogël me nivelin më të lartë me një model polar kardioid të njëtrajtshëm, të pavarur nga frekuenca. 
Tingulli i tij shumë natyror.
Transparent me vetë-zhurmë shumë të ulët vetëm 13 dB-A dhe aftësi të lartë SPL.
Trajton nivele të larta të presionit të zërit deri në 138 dB të lirë nga shtrembërimi
KM 184 një skenë dhe standard në të gjithë botën për shumë aplikime, duke filluar nga piano klasike deri në tambure të metaleve të rënda.
KM 184 ofron inxhinierinë më të fundit të Neumann. Modeli i tij kardioid është i pavarur nga frekuenca.
Refuzimi i tingullit prapa (180 °) është i shkëlqyeshëm, madje edhe në frekuenca të ulëta. 
Në përdorimin praktik, nuk ka ngjyrosje të tingullit në një kënd të gjerë marrjeje.
Përgjigja e frekuencës së KM 184 është shumë e butë dhe lineare me një ngritje të lehtë të trefishtë rreth 9 kHz për shkëlqim të shtuar.
Amplifikatori i tij inovator i kokës pa transformator ofron një gamë të gjerë dinamike prej 125 dB dhe është projektuar me kujdes për të ruajtur integritetin zanor të kapsulës.
KM 184 mund të drejtojë kabllo të gjatë deri në 300 metra (1000 këmbë) pa humbje të transmetimit.
KM 184 është një mikrofon universal për aplikacione në studio dhe skena. 
Tingulli i tij transparent e bën KM 184 një mikrofon të shkëlqyeshëm për instrumentet akustike, të tilla si:
 Piano, goditje, bateri, kitarë akustike, bas në këmbë, violinë, violonçel, erën e drurit dhe bronzi. 
KM 184 mund të përdoret për solistë si dhe ansamble. 
Falë sjelljes së tij superiore në bosht, KM 184 është një mikrofon i shkëlqyeshëm për regjistrim stereo dhe rrethues me imazhe perfekte. 
Megjithëse KM 184 nuk është e optimizuar posaçërisht për zërin njerëzor, ajo shpesh përdoret për vokalet klasike dhe sa herë që origjinaliteti zanor është i dorës së parë. 
Për shkak të madhësisë së tij të vogël, KM 184 është vizualisht modest dhe përshtatet mirë për aplikimet në TV dhe radio.

SHOPPING CART

close