Mbylles vaske polistiren me tre flete,i palosshem,me zgjatim 46-131 cm,lartesi 131 cm,skelet alumini,hapja 180 grade 28136

10,890 Lekë

Mbylles vaske polistiren me tre flete,i palosshem,me zgjatim 46-131 cm,lartesi 131 cm,skelet alumini,hapja 180 grade 28136

PERSHKRIMI:

Mbyllësi i vaskës 46-131xH131 cm është një zgjidhje elegante e cila integrohet mjaft mirë me çdo ambjent tualeti.Ky mbyllës ka një konstruksion polistireni i cili rrit qëndrueshmërine dhe e bën më të fortë dhe të lehtë.Korniza e aluminit e bën strukturën solide dhe lehtësisht të montueshme.Paneli me tre fletë të palosëshme,shton stil dhe hijeshi në ambjentin tuaj.

  • Lloji artikullit : Mbyllës vaske
  • Marka : Blu
  • Materiali : Polistiren
  • Materiali i strukturës : Alumin
  • Gjatesia (cm) : 46-131
  • Lartësia : 131 cm
  • Ngjyra : E bardhë
  • Forma : 3 panele të palosshëm

Mbylles vaske polistiren me tre flete 1 Mbylles vaske polistiren me tre flete 2 Mbylles vaske polistiren me tre flete 3

SHOPPING CART

close