Mbulesa Karrigesh Me Ngjyra Te Ndryshme

500 Lekë

Mbulesa Karrigesh Me Ngjyra Te Ndryshme-GZ

PERSHKRIMI :

Mbulesa per karrige te bukura elastike, me shtrirje të lartë, gjithashtu edhe te qëndrueshme për të mbrojtur karrigen tuaj nga rrëshqitja.
Jane te qendrueshme dhe rezistente.
Perdoren per shtepi, restorane dhe zyre.
Lahen lehtesishte dhe nuk kane nevoje per hekurosje.

SKU: 35529469 Category: Tag:

SHOPPING CART

close