fbpx

Masha e flokeve Tong Bellissima LCD GT15 400

4,560 Lekë

Masha e flokeve Tong Bellissima LCD GT15 400-11250

PERSHKRIMI:

Masha për kaçurrela profesionale ideale me një gjest të vetëm.
Kontrolli i temperaturës: 210 gradë C.

Kontroll dixhital i temperaturës nga 150 gradë C deri në 210 gradë C, 5 nivele të temperaturës për mbrojtjen maksimale të flokëve tuaj.
Kujdesi për keratinën dhe qeramikën: Shtresa e qeramikës dhe keratinës i japin flokëve tuaj vitalitet të menjëhershëm dhe mbrojtje intensive për flokë të lëmuar, me shkëlqim dhe elastik.
Sistemi i ngrohjes së shpejtë: Gati për t’u përdorur në vetëm disa sekonda.
Diametri i hekurit për kaçurrela: 32mm

SHOPPING CART

close