-31%

Mashe Per Floket Tong Bellissima

Krahasoni

5,200 Lekë 7,500 Lekë

Mashe Per Floket Tong Bellissima GT13 50-11236 Imetec

PERSHKRIMI:

Masha profesionale për kaçurrela të ndritshme dhe të përcaktuara.

Hekuri i veshur me shkëlqim titani qeramik.

Për shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, mbrojtje maksimale të flokëve dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm.

Rregullim elektronik i temperaturës nga 150°C në 210°C .

Sistemi i Ngrohjes: Gati për përdorim në sekonda.

Diametri i hekurit: 25mm.

Fikja automatike pas 60 ‘.

Veshje qeramike me shkëlqim titan.

SHOPPING CART

close