Marsupio Jolly Blu & Kuqe P-B

5,600 Lekë

Marsupio Jolly Blu & Kuqe P-B

PERSHKRIMI :

Marsupio Jolly i markes Aziamor ofron nje qendrim komod per femijen tuaj duke i sigurur nje qetesi dhe afrimitet me personin qe e mban.

-Perdoret 2n1 me pamje nga personi qe e mban dhe nga ana e perparme.

-Perdoret nga 3.6-9.1kg

-Mosha 3-14 muaj

SKU: 49876438 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close