Makineri Lidhese Reco CB Hap 25 fleta dhe Lidh 280 flete OJAB0018

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

56,000 Lekë

Makineri Lidhese Reco CB Hap 25 fleta dhe Lidh 280 flete OJAB0018Makineri Lidhese Reco CB Hap 25 fleta dhe Lidh 280 flete OJAB0018

SHOPPING CART

close