Makine Qethese Profesionale Beper

5,040 Lekë

Makine Qethese  Profesionale Beper -40700

PERSHKRIMI:

Makinë rroje e rikarikueshme, një rruajtje e përsosur lejon fleksibilitetin dhe të lahet
me ujë.

Makina rroje ka gjithashtu një funksion rruajtjeje ne  mustaqe.

Punon me energji AC ose bateri.

Aksesorët e përfshirë: karikues baterie, furçë pastrimi dhe kuti.

– Lëvizja e rruajtjes tangjente 3D
– Prerëse e palosshme e mjekrës
– Punon edhe gjatë karikimit
– Aksesorët: Furçë pastrimi – Bateri
– Qese
– Fuqia: 3 vat
– Paketimi: 18.5 x 21 x 7 cm

SHOPPING CART

close