fbpx

Makine Qethese GK 818 Race Ducati

10,800 Lekë

Makine Qethese GK 818 Race Ducati-11500

PERSHKRIMI:

Ngjyra: E Zeze.

Pesha: 470gr

Burimi i energjisë:Me Bateri.

Permasat: 0,6mm,12mm, me rregullime precize deri në 0,3mm.

Kordoni plus pa tela: të dyja të lidhura në rrjet funksionojnë me bateri.

Karikimi i shpejtë në 90 minuta

Përmban komplet për mirëmbajtje dhe pastrim per mjekër, furçë flokësh, gërshërë, të përfshirë edhe çantë udhëtimi.

SHOPPING CART

close