Makine Qethese dhe Rroje Sokany

Fuego

 

 

Krahasoni

1,800 Lekë

Makine Qethese Dhe Rroje Sokany

PERSHKRIMI:

Koke qe mund te lahet me uje te rrjedhshem: Po
Koka qe pershtaten sipas formes se fytyres: Jo
Indikator qe tregon karikimin: Jo
Nr. i opsioneve per gjatesi te ndryshme te flokeve: 5
Largesia midis niveleve te ndryshme te prerjes: 3 mm
Gjeresia e kreherit preres: 41 mm
Nr. i kreherave: 4
Furce pastrimi: Po
Ean Code:
Me korent ose me bateri alkaline: Me korent
Mund te perdoret pa qen e lidhur ne korent: Jo
Koha qe mund te perdoret pa u vendosur ne korent: JO
Koke e nderrueshme: Po
MARKA: FUEGO
GARANCIA NORMALE: 12
SKU: 93744669 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close