Makine Qethese All In One Set Beard Trimmer & Hair Clipper

5,712 Lekë

Makine Qethese All In One Set Beard Trimmer & Hair Clipper-40961

PERSHKRIMI:

Makine Qethese e rikarikueshme për mjekrën me tehe inox.

Gjatësia e prerjes e rregullueshme falë dados së unazës rrotulluese nga 1mm në 10mm.

Autonomi deri në 45 minuta me 8 orë karikim.

Tehe të lëvizshme.

Aksesorët e dhënë: furçë pastrimi dhe kabllo USB karikimi.

SHOPPING CART

close