Magnet Telefoni Auris

1,150 Lekë

Magnet Telefoni Auris

PERSHKRIMI:

Kllapa e telefonit celular magnetik H-CT213
Kjo mbajtëse universale e makinave magnetike është e përkryer për smartphone-in tuaj dhe tabletin e tepërt.

Aksesori është i bashkangjitur në skarë për ventilimin e makinës.

Të dy pllakat magnetike të përfshira mund të ngjiten në një smartphone, tablet ose navigues GPS.

Mbajtëse e magnetit të makinës Kllapa e telefonit celular magnetik H-CT213 – shumë e përshtatshme për t’u përdorur në makinë falë dimensioneve të saj kompakte.

Një dizajn lakonik dhe modern do të përshtatet në brendësinë e çdo makine.

Falë magnetëve të veçantë, pajisja juaj do të rregullohet në mënyrë të sigurt dhe përbërja e veçantë e aliazhit nuk do të ndikojë në funksionimin dhe sinjalin e telefonit inteligjent.

Mbajtësi i miniaturës do të bëhet një ndihmës i besueshëm për çdo automobilist.

* Pamja e produktit, ngjyra aktuale dhe pajisjet mund të ndryshojnë nga imazhi në faqen e internetit dhe varet nga dorëzimi.

Dyqani nuk është përgjegjës për ndryshimet e bëra nga prodhuesi.

 

Kategori: Etiketë:

SHOPPING CART

close