fbpx

Lule Ullij Bonsai (dekorativ) 331295

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,000 Lekë

Lule Ullij Bonsai (dekorativ) 331295

PERSHKRIMI:

Nëpërmjet mozaikut të fidanëve frutorë që gjenden tek Pinoku, ju keni mundësinë të keni ne tryezën tuaj fruta të freskta dhe cilësore. Varietetet e ndryshme brenda llojit bëjnë të mundur pasjen e frutit të deshiruar ne cdo stine (shiko specifikimet teknike). Fidanët japin frytet pas vitit të parë dhe janë përzgjedhur për të përmbushur kerkesa nga më specifiket. Pervec dobive ushqyese, jetesa me bimen krijon premisat per një ambient familjarë të qetë dhe shlodhës.

 • Perdorimi : Lule dhe bime
 • Lulezimi : Gjithmon e gjelbert
 • Emri shkencor : Olea europaea
 • Familja : Oleaceae
 • Ushqyesit : Pleherimi organik i tokes .Ai duhet te behet qe ne mbjedhjen e bimes , por ne menyre te veçante ne p
 • Krasitje : Krasitja duhet te behet ne fund te dimrit ose ne fillim te pranveres
 • Ekspozimi : Vetem per ambiente te jashtme. Eshte bime qe kerkon ndricim te mire
SKU: 45787627 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close