fbpx

Lule Thuja v.32 h.120 331791

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

2,290 Lekë

Lule Thuja v.32 h.120 331791

PERSHKRIMI:

Thuja është një gjini e 6 llojeve të drurëve halorë, me gjelbërim të përhershëm nga Azia Lindore dhe Amerika e Veriut. Madhësia varion nga kultivarët e xhuxhëve në pemë të mëdha. Ata bëjnë bimë të shkëlqyera të kopshtit.Thuja eshte e ngushtë, piramidale, por lehtë mund të mbahen më kompakt nga krasitjet për pamjen ose mbrojtjet e saj. Në mjedisin e duhur, pemët mund të shtojnë deri në 10 cm të rritjes në vit. Gjithashtu ato mund te behen gardhe dhe marin forma te ndryshme me ane te krasitjeve.

  • Emri shkencor : Thuja
  • Ekspozimi : Eshte bime e ambjenteve te brendeshme
  • Ujitja : Terreni mbahet I lagur por duhet te evitohen ujitjet e teperta ne dimer.
  • Terreni : Perdoret nje terren me baze dheu pjellor ose humus  dhe argjile.
  • Ushqyesit – NPK : Gjate periudhes se rritjes, bima ushqehet cdo jave me pleh specifik
SKU: 46247179 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close