Lule Sanseveria cylindrica v11 h35 31601-M

1,390 Lekë

Sanseveria cylindrica v11 h35 31601-M

PERSHKRIMI:

Per ti dhene jete dhe bukuri direkt nga natyra cdo ambienti nuk ka asgje me te vyer se lulet.

Nje perzgjedhje totalisht profesionale dhe game e gjere bimesh ofrohet me shume delikatese per shijen e cdokujt

  • Përdorimi : Lule dhe bime
  • Emri shkencor : Sanseveria Trifusciata (Lule shpate)
  • Familja : Asparagacea
  • Ambiente të brendshme/ të jashtme : Bime per ambiente te brendshme. Rritet mire ne driten direkte te diellit ose ne pozicion pak te hije
  • Ujitja : Ujitet ne menyre te moderuar ne vere ndersa ne dimer ujitet me sasi te pakta qe mos te vyshken gjeth
  • Ushqyesit : Perdoren cdo muaj ne vere me ushqyes te lengshem universal ose specifik
  • Terreni : Duhet me baze dheu pjellor plus argjile
  • Temperatura : Nuk toleron temperatura te ulta nen 13 grade per tu zhvilluar. Temperatua e pershtatshme per zhvilli
  • Origjina e bimes : Brazil

 

Kategori: Etiketa: , ,

SHOPPING CART

close