Lule Bush v.17 334148

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

600 Lekë

Lule Bush v.17 334148

PERSHKRIMI:

BUXUS mbjellë në vazo kërkon më shumë vëmendje se BUXUS mbjellë në tokë. Është e rëndësishme të plotësohet kjo tokë, më e mira është me pleh të ngadalshëm. Frekuenca e aplikimit, në varësi të llojit të plehut është midis 3 dhe 15 muaj. Kur ka gabime në kujdesin e bimës gjithashtu duke përfshirë mungesën e ushqimit dhe ujit, gjethet do të bëhen ngjyrë kafe të verdhë dhe skajet e tyre fillojnë të marrin të verdhë. Aplikimi i plehrave dhe lotim i kujdesshëm, brenda pak javësh mund ta kthejnë bimën në një gjendje të shëndetshme. BUXUS në vazo duhet të jetë i penguar veçanërisht nga acar, prandaj bima duhet të strehohen nga era e ftohtë dhe vetë vazo nuk duhet të jetë në kontakt me tokën dhe të përfundojë me pëlhurë nonwoven për të parandaluar ngrirjen e sistemit rrënjë.

 • Emri shkencor : Buxus
 • Ambienti : Të jashtëm
 • Temperatura : Nuk ka kerkesa
 • Ujitja : Mesatare
 • Terreni : Humus i bimëve të jashtme, të drenazhuar mirë
 • Ushqyesit : Ushqyes universal, i lëngshem ose granular
Lule Bush v.17 334148
Kategori: Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close