Lodra per femijeLoja Rruga e 4 Stineve P-B

6,240 Lekë

Lodra per femijeLoja Rruga e 4 Stineve P-B

PERSHKRIMI:

  • Rruga e Stinëve është një shteg elektronik i krijuar për fëmijë.
  • Synon të zhvillojë shqisat e fëmijëve me aktivitete të ndryshme manuale.
  • Rruga e Stinëve pasurohet nga stimuj muzikorë dhe të lehtë të kalibruar për të ndihmuar fëmijët të zhvillojnë aftësinë e përqendrimit.
  • Pjesa qendrore e luleve ndizet me ngjyrën e formës së futur. Sa herë që kryhet një veprim, lulja ndizet me një efekt zbutës qetësues dhe luan muzikë të butë që stimulon përqendrimin. 
SKU: 46658319 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close