Lodra per femije Veshje e personazhit Borebardhe P-B

5,040 Lekë

Lodra per femije Veshje e personazhit Borebardhe P-B

PERSHKRIMI:

-Jetoni aventura fantastike me veshjen reale dhe origjinale të Bardhëbardhes.

-E veçanta e Borëbardhës është zëri i saj melodioz.

-E aftë për të magjepsur kafshë, të cilat ndiejnë një besim të menjëhershëm tek vajzat, Borëbardha me zërin e saj gëzon pyjet dhe shtëpinë e xhuxhave në më shumë se një rast.

-Masa (small dhe large)

SKU: 62252597 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close