Lodra Per Femije Smartphone Shkronja e Numra

2,100 Lekë

Lodra Per Femije Smartphone Shkronja e Numra P-B

PERSHKRIMI :

  • Një celular argëtues  me një ekran të ndritshëm dhe të ilustruar që imiton telefonat inteligjentëpër të rritur.
  • Me shumë karakteristika ndërvepruese, 4 këngë dhe 5 vjersha të çerdhes me rimë.
  • Ai mëson shkronjat e para, numrat e parë, shumë fjalë të reja .
  • Stimulon perceptimin vizual dhe dëgjimor.
  • Ndihmon në zhvillimin e gjuhës dhe zbulimin e marrëdhënies shkak-pasojë.
  • Ka 4 butona të mëdhenj të ndritshëm në ekran dhe një buton muzike në bazën e telefonit.
SKU: 98486785 Category: Tag:

SHOPPING CART

close