fbpx

Lodra Per Femije Shkenca e Kristaleve

2,800 Lekë

Lodra Per Femije Shkenca e Kristaleve P-B

PERSHKRIMI:

Eshtë një laborator i pasur me shumë kimikate për të bërë kristale të mahnitshme me ngjyra

gjigante me shumë forma të ndryshme dhe magjepsëse.

Kompleti gjithashtu përmban ngjyra dhe stampo për të rritur kristale në format e hënës dhe yjeve

të detit.

Një Laborator unike për të zbuluar reaksionet kimike të kripërave dhe për të krijuar kristale

shumëngjyrëshe

Manuali e shoqëron fëmijën, hap pas hapi, me imazhe dhe shpjegime të hollësishme, në fazat e

ndryshme të eksperimenteve, për të luajtur ndërsa argëtohet me  siguri të plotë.

Mosha e rekomanduar: + 8 vjet

Prodhuar në Itali

SKU: 33393675 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close