Lodra Per Femije Set Ferme Dhe Kafshe

Krahasoni

1,700 Lekë

Lodra Per Femije Set Ferme Dhe Kafshe 1136709-J

PERSHKRIMI:

Komplet fermash që përmban traktor, fermë, kafshë dhe aksesorë të ndryshëm.

Ideale që fëmijët e vegjël të njihen me natyrën.

Djali i gjinisë

Mosha e rekomanduar: 3 vjeç e lart

Përshtatshmëria e moshës * KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 37x29x8 cm

SKU: 84532363 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close