Lodra Per Femije Porte futbolli Clementon

7,280 Lekë

Lodra Per Femije Porte futbolli Clementon P-B

PERSHKRIMI:

Fërshëllima për të filluar dhe argëtimi merr formë me këtë portë fantastike  futbolli.

Multifunksionues  2 në 1: më son të shënojë golë   dhe një qendër e plotë veprimtarie.

Flet dhe  iu mëson shkronjat e para, numrat nga  1-5, format dhe ngjyrat.

Një sensor optik që e njeh kur shënohet një gol.

Ai gjithashtu mëson anglisht.

Zhvillon sistemin psikomotor dhe koordinimin te fëmijët.

Mosha:  18 muajsh e lart

 

SKU: 91523295 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close