Lodra Per Femije PinyPON

9,800 Lekë

Lodra Per Femije PinyPON P-B

PERSHKRIMI:

Karvani i ri, PinyPon ka gjithçka që ju nevojitet për ta bërë udhëtimin të paharrueshëm.

Kulmi shndërrohet në një pishinë fantastike noti me dritat që ndryshojnë ngjyrën!

Do të jetë e mundur të bëni një bbq në natyrë dhe pas kësaj, ju mund të vallëzoni nën topin e disko me dritat në jetën reale!

SKU: 67289944 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close