Lodra per femije Piano e kafsheve P-B

Krahasoni

2,340 Lekë

Lodra per femije Piano e kafsheve P-B

PERSHKRIMI:

-Argëtuese dhe shumëngjyrëshe, pianoja e kafshëve shoqëron fëmijën në zbulimin e muzikës në një mënyrë të lehtë dhe intuitive, falë 3 mënyrave të lojës.
-Në modalitetin e tastierës muzikore, është e mundur të kompozoni melodi lirisht, ose me mbështetjen e partiturave të foshnjës.
-Në mënyrën e këndimit të tastierës, notat muzikore argëtuese të kënduara promovojnë marrëdhënien notë-zë.
-Në mënyrën e tastierës arsimore, ajo mëson numrat dhe ngjyrat e para.
-2 faqet interaktive argëtojnë të voglin me këngë të gëzueshme, vargje, emra kafshësh dhe rima çerdhesh.
-Me dorezë praktike për të pasur gjithmonë muzikën në dorë.
-Ai mbështet zhvillimin e aftësive të shkëlqyera manuale, aftësive shqisore dhe gjuhës.
-18 deri në 36 muaj.

 

SKU: 52584471 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close