Lodra Per Femije Nenuco Twins

10,500 Lekë

Lodra Per Femije Nenuco Twins P-B

PERSHKRIMI:

Nuenco – Binjakët e vendosur nga Famosa ka dyfish argetim.

Nëpërmjet lugës magjike, Nuenco Binjakëzues me njëri-tjetrin dhe me nënën e tyre.

Njëri bëhet xheloz nëse i kushtoni vëmendje të madhe tjetrit.

Ky grup përfshin 2 kukulla, 2 Bibs, 1 pjatë dhe lugë 2 magjike.

 

SKU: 79413292 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close