Lodra per femije LOl Surprise Rc Wheels P-B

7,040 Lekë

Lodra per femije LOl Surprise Rc Wheels P-B

PERSHKRIMI:

  • Kukullat LOL më në fund mund të shkojnë në një udhëtim. Ata kanë makinën e tyre.
  • Perfshin nje kukull lol me flokë të vërtetë, një veshje ekstravagante dhe disa pajisje shtesë për të përfunduar skenën e përsosur të lojës.
  • Vajzat do të gjejnë një timon elegant në pako. Butonat përdoren për të kontrolluar udhëtimin
  • Makina e garës me kukullën J. K. është e përshtatshme për vajzat nga mosha katër vjeç
SKU: 75926935 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close