Lodra Per Femije LOL Surprise OMG Lights

7,700 Lekë

Lodra Per Femije LOL Surprise OMG Lights P-B

PERSHKRIMI:

LOL me  i ri, me bashkangjitje dhe shkëputje të flokëve.

Tema e koleksionit: Neoni. 

Vetëm falë mini pishtarit të përfshirë mund të zbulohen detajet e Neonit: veshje, flokë,

pajisje shtesë. 

Veçori e re e flokëve ,12 modele, shirita flokësh të shkëmbyeshëm.

Ndryshimi i ngjyrës me ujë.

15 surpriza të përfshira.

SHOPPING CART

close