Lodra per femije Loder Roboti Bebe Clementoni P-B

3,840 Lekë

Lodra per femije Loder Roboti Bebe Clementoni P-B

PERSHKRIMI:

Një robot i vogël shumë i bukur për fëmijë Clementoni, me plot funksione dhe përmbajtje, me aktivitete, motor, drita dhe tinguj.

Çelësat ndërveprues mësojnë emra dhe tinguj të kafshëve dhe më shumë.

Butoni i madh blu do ta bëjë atë të vrapojë nëpër shtëpi.

SKU: 64144529 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close