Lodra per femije Loder Qenush Lucky Chicco P-B

7,040 Lekë

Lodra per femije Loder Qenush Lucky Chicco P-B

PERSHKRIMI:

-Lodra e parë e butë interaktive Chicco për fëmijët më të vegjël 18m+
-Luck lëviz gojën duke ndjekur ritmin e historisë
-Libër i ilustruar dhe i shkruar për të ndjekur historinë dhe për ta ndihmuar fëmijën të familjarizohet me leximin dhe tregimin
-Aktivizimi në kokë për të bërë lehjen e qenit
-Lucky e ndihmon fëmijën tuaj të mësojë dhe skanojë fjalë, duke përmirësuar fjalorin e tyre dhe duke lehtësuar zhvillimin e gjuhës

SKU: 29138459 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close