Lodra Per Femije ore crazy chic Clementon

Krahasoni

2,100 Lekë

Lodra Per Femije ore crazy chic Clementon-P-B

PERSHKRIMI:

Një çantë fantastike krijuese për të bërë orën tuaj Crazy Chic.

Ju përputhni rripat ose gjerdanët e ndryshëm me veshjen tuaj dhe gjithmonë do të jeni perfekt dhe elegant për çdo rast.

SKU: 69222123 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close