Lodra per femije Loder makine Nicolo Go Go Clementon P-B

6,040 Lekë

Lodra per femije Loder makine Nicolo Go Go Clementon P-B

PERSHKRIMI:

-Gati,ulu dhe … Shko Shko!

-Nicolò është një lojë e vërtetë 2 në 1: një udhëtim argëtues dhe një qendër aktiviteti arsimor që flet.-

-Mësoni numrat, shkronjat, format dhe ngjyrat.

-Rrotat e timonit promovojnë ngasjen, perceptimin e hapësirës dhe koordinimin.

Qendra e veprimtarive arsimore është e mbushur me këngë dhe vjersha të çerdheve për të mësuar ndërsa argëtohen, aktivitete mekanike për të zhvilluar shkathtësi dhe tingujt e vërtetë të një makine për tu ndjerë vërtet në bord!

SKU: 22237544 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close