Lodra per femije Loder Lol SURPRISE Confetti P-B

2,340 Lekë

Lodra per femije Loder Lol SURPRISE Confetti P-B

PERSHKRIMI :

LOL PRESENT CONFETTI

-Lol Surprise Confetti prezent është topi i ri i kukullave Lol Surprise.

-Lindur nga bashkimi i 2 sukseseve të mëdha të së kaluarës: Konfetet e Lol Surprise pops dhe Lol Surprise nën mbështjellje!

-Përmban 15 surpriza, shumë konfeti dhe një unboxing unik.

SKU: 77264423 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close